Pure Plaatjes

Terug

Wij houden van puur. Puurheid zit ‘m in vele dingen, ook in foto’s. Daarom gaan we samen met journalist Milou Deelen op zoek naar de puurste plaatjes op social media. In Pure Plaatjes dagen drie talentvolle fotografen je uit om bijzondere foto’s te maken en met ons te delen. Doe mee met onze fotochallenge en maak kans op een wel heel pure prijs.

Doe mee

Meedoen is simpel. Maak een foto op basis van een van de opdrachten en deel de foto op Facebook en/of Instagram met #SPApureplaatjes. Dan zien wij het vanzelf verschijnen. Onderbouw kort waarom jouw foto een Puur Plaatje is. Zie onderaan deze pagina de actievoorwaarden. 

Win een weekendje weg

Weet jij de essentie van de opdracht met je camera te vangen? Dan maak je kans op een mooie prijs. Bij elke challenge geven we namelijk een weekend puur genieten in de Ardennen weg. De winnaar van elke challenge ontvangt een voucher ter waarde van € 449,-, die vrij besteed kan worden bij Ardennes-étape.

Opdracht 1: toon puur karakter

De eerste opdracht komt van fotograaf en filmmaker Ruby Cruden. Ruby is dol portretten, speelt graag met lichtinval en kleur en fotografeert mensen het liefst op een zo authentiek mogelijke manier. Ruby daagt je uit voor de eerste opdracht: toon puur karakter door middel van een portret. Haar advies? ‘Blijf weg van heftige bewerkingen en zware filters, werk met kleur en kies een mooie tijd voor het licht.’

Je kunt meedoen t/m 13 juni 2021. 

Lees hier de actievoorwaarden.

Opdracht 2: één met de natuur

Natuurfotograaf Tomas Mutsaers daagt je uit voor de tweede opdracht. Tomas zoekt in zijn werk naar het wonderlijke van de wereld. Hij duikt graag de natuur in en richt zich liever op het kleine dan het grote. Kenmerkend voor zijn stijl is het kosmische perspectief: ‘Ik kijk graag achter de voorgrond.’ Tomas daagt je uit om pure natuur te fotograferen, waarbij je met scherpte en onscherpte speelt en een object op de voorgrond plaatst.

Je kunt meedoen t/m 1 augustus 2021.

Lees hier de actievoorwaarden.

Opdracht 3: in het moment

Sociologische fotograaf Marijn Scheeres vangt in haar werk vooral het alledaagse van de zaterdagochtend: huilende kinderen, een stel in ochtendkloffie of bankhangende huisgenoten. Haar beelden zijn verhalend en dynamisch. Marijn daagt je uit voor de laatste challenge: fotografeer je eigen zaterdagochtend en vang daarbij de dynamiek van het doodgewone.

Je kunt meedoen t/m 3 oktober 2021.

Lees hier de actievoorwaarden.

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek