Pure Plaatjes

Terug

Wij houden van puur. Puurheid zit ‘m in vele dingen, ook in foto’s. Daarom gaan we samen met journalist Milou Deelen op zoek naar de puurste plaatjes op social media. In Pure Plaatjes dagen drie talentvolle fotografen je uit om bijzondere foto’s te maken en met ons te delen. Doe mee met onze fotochallenge en maak kans op een wel heel pure prijs.

Doe mee

Meedoen is simpel. Maak een foto op basis van een van de opdrachten en deel de foto op Facebook en/of Instagram met #SPApureplaatjes. Dan zien wij het vanzelf verschijnen. Onderbouw kort waarom jouw foto een Puur Plaatje is. Zie onderaan deze pagina de actievoorwaarden. 

Win een weekendje weg

Weet jij de essentie van de opdracht met je camera te vangen? Dan maak je kans op een mooie prijs. Bij elke challenge geven we namelijk een weekend puur genieten in de Ardennen weg. De winnaar van elke challenge ontvangt een voucher ter waarde van € 449,-, die vrij besteed kan worden bij Ardennes-étape.

Opdracht 1: toon puur karakter

De eerste opdracht komt van fotograaf en filmmaker Ruby Cruden. Ruby is dol portretten, speelt graag met lichtinval en kleur en fotografeert mensen het liefst op een zo authentiek mogelijke manier. Ruby daagt je uit voor de eerste opdracht: toon puur karakter door middel van een portret. Haar advies? ‘Blijf weg van heftige bewerkingen en zware filters, werk met kleur en kies een mooie tijd voor het licht.’

Je kunt meedoen t/m 13 juni 2021. 

Lees hier de actievoorwaarden:

https://www.spa.nl/files/Actievoorwaarden_PurePlaatjes_Ruby.pdf

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Limonades

Puur water + puur fruit

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Waters met een vleugje smaak

Ontdek