Veelgestelde vragen

Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een lijst gemaakt met Veelgestelde vragen. Heb je een vraag die niet in deze lijst staat of heb je een suggestie of opmerking? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Op sommige etiketten staat helaas nog vermeld dat het servicenummer 10c p/m kost. Wij zijn momenteel druk bezig om deze communicatie te wijzigen op deze etiketten.

Producten van Spa

Kan ik SPA® producten via deze website bestellen?
De SPA® producten zijn verkrijgbaar in de meeste supermarkten en bij drankhandelaars. Bovendien vind je de SPA® producten ook terug in de horeca en buitenshuis. Het is helaas niet mogelijk om onze producten via deze website te bestellen, maar dit kan uiteraard wel via de websites van de verschillende supermarkten.
Bevatten de flessen van SPA® bisfenol A of ftalaten?
Nee, onze flessen bevatten geen bisfenol A (BPA) of ftalaten. Bisfenol A (BPA) wordt gebruikt in sommige verpakkingen van voedingswaren, maar is niet aanwezig in de PET-flessen mineraalwater. Al onze PET-verpakkingen zijn conform de strikte veiligheidsmaatregelen inzake voedselveiligheid en dus 100% veilig voor gebruik.
Ik heb een gluten-/noten-/koemelk- eieren-allergie. Kan ik dan wel SPA® producten drinken?
De producten van SPA® bevatten geen gluten, geen noten, geen koemelk en geen eieren of enige andere allergenen.
Ik zie mijn SPA® Fruit in pak niet meer in de winkel. Komt het nog wel terug?

SPA® heeft besloten om te stoppen met de pakken SPA® Fruit, omdat deze producten niet meer passen in ons aanbod van dranken met uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Uit onderzoek weten we dat de consument graag meer variatie en bijzondere smaken wil als het gaat om koolzuurvrije dranken. Daarom hebben we in plaats van SPA® Fruit een nieuw concept ontwikkeld: SPA® DUO. Een verfrissende, en vooral lekkere variatie, met een beperkt caloriegehalte en gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. SPA® DUO is verkrijgbaar in vier heerlijke verrassende smaakcombinaties: Strawberry-Watermelon, Apple-Dalandan, Lime-Ginger en Blackberry-Raspberry. Tussen het verdwijnen van de oude pakken en de komst van de nieuwe SPA® DUO flessen zit soms wat tijd; dat kan ook per supermarkt verschillen. We hopen dat u binnenkort zal gaan genieten van SPA® DUO.

Duurzaamheid

Is mineraalwater wel duurzaam?

Natuurlijke mineraalwaters behoren tot de meest milieuvriendelijke voedingsmiddelen op de Belgische en Nederlandse markt. Ze hebben een zeer lage CO2- en waterfootprint en aan de bron wordt nooit méér water gewonnen dan de hoeveelheid water die jaarlijks op natuurlijke wijze wordt aangevuld. We kunnen dus met een gerust hart kiezen voor mineraalwater!

Wat doet SPA® op het gebied van duurzame ontwikkeling?

SPA® heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Voor Spadel - het bedrijf achter SPA® - is duurzaamheid altijd al een centraal begrip geweest in zijn missie. We werken al lang aan het bouwen van een duurzaam bedrijf in een duurzame wereld. Al sinds de 18e eeuw beschermen we een uniek natuurgebied - inmiddels met ruim 13.000 hectare een van de grootste van Europa - om zuiver en natuurlijk mineraalwater te garanderen voor toekomstige generaties. We willen een leidersrol blijven vervullen als het gaat om de maatschappelijke verantwoordelijkheid in onze sector en leggen onszelf dan ook hoge doelstellingen op voor het verminderen van onze footprint.

Promoties / Acties

Is het mogelijk om SPA® promotiematerialen te bestellen?
Promotieartikelen, zoals glazen, openers e.d., worden alleen tijdens acties weggegeven of verkocht op de winkelvloer. Ze worden ook beschikbaar gesteld binnen horeca-, catering- en/of on-the-go-locaties. De promotiematerialen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het is helaas niet mogelijk om SPA® promotiematerialen te verkrijgen via deze website.

Informatie

Waar kan ik meer informatie vinden over werken bij Spadel?

Voor vacatures en sollicitaties verwijzen wij je door naar onze jobwebsite. Je kunt terecht op www.jobs.spadel.com.

Bedrijfsinformatie

Waar kan ik informatie vinden over Spadel, het moederbedrijf van Spa?
Voor meer informatie over Spadel verwijzen wij door naar www.spadel.com. Op deze website kun je terecht voor informatie over het bedrijf achter SPA®.