Beter drinken, dat is:

Beter drinken, dat is zuiverder drinken.​

Beter drinken is zuiver en ongerept water drinken. Water dat ontspringt in de Venen, die met hun 13.177 hectaren één van de grootste onaangeroerde natuurgebieden zijn van Europa. ​

Omdat de zuiverheid van ons water ervan afhangt, bewaken we dit natuurgebied al meer dan 130 jaar liefdevol, om het zo zuiver en ongerept mogelijk te houden. Omdat wat van nature al zuiver is, niet meer gezuiverd hoeft te worden.

Beter drinken, dat is natuurlijker drinken.

Beter drinken betekent kiezen voor dranken met 100% natuurlijke ingrediënten. Zoals SPA® Touch, licht gearomatiseerde waters met een vleugje smaak van fruit, groenten, verse kruiden of specerijen... Of voor SPA® Fruit, limonades op basis van natuurlijk vruchtensap, zuiver water, bietsuiker of natuurlijke zoetstoffen. Niets anders.

Beter drinken, dat is duurzamer drinken.

Beter drinken betekent kiezen voor 100% koolstofneutrale dranken die het milieu en de biodiversiteit respecteren. ​

Alles wat we jou te bieden hebben komt uit de natuur. Daarom doen we er alles aan om onze sociale verantwoordelijkheid te nemen en het milieu te beschermen. Zo wordt het waterwinningsgebied van SPA® geprezen om zijn positieve impact op de biodiversiteit. We zijn er ook trots op dat we de eerste mineraalwatergroep in Europa zijn met een volledige portefeuille van 100% koolstofneutrale merken.

Beter drinken, dat is genoeg drinken.

Beter drinken betekent jezelf genoeg hydrateren. Zo blijf je gezond en bewaar je je fysieke evenwicht. Hydratatie laat giftige stoffen uit het lichaam verdwijnen. Dat gebeurt door de nieren, die dit soort "afvalstoffen" uit ons lichaam afvoeren. De beste manier om dit te doen? Water drinken. Tussen 1,5 en 2 liter per dag. En als je gaat voor hydratatie én variatie, dan zijn er SPA® Touch en SPA® Fruit.​

De “Beter drinken. Beter leven”-Academie.

Om je te helpen beter te drinken en toch ook plezier te blijven hebben, heeft SPA® de “Beter drinken. Beter leven”-Academie gelanceerd. Het hele jaar door zullen verschillende experts en influencers tips & tricks delen om beter te drinken. Check de video's en artikels van onze Academie binnen de Inspiratie & Tips sectie. Enjoy!