Waarom is mineraalarm water juist goed voor mijn kind?

Zorgeloos drinken, de hele dag door

SPA® Reine is arm aan mineralen, nitraten en zouten. Ideaal om de hele dag door te drinken!

Alle mineralen die het lijfje van je kind nodig heeft, haalt het moeiteloos uit de voeding. Daarnaast is het belangrijk dat je kleintje de hele dag door voldoende drinkt. Of, als je zwanger bent, dat jíj genoeg drinkt. Maar je wilt ook weer niet dat een teveel aan mineralen de organen van je kindje onnodig belasten. Gelukkig is SPA® Reine arm aan mineralen, nitraten en zouten. Dat maakt het ideaal om de hele dag door te drinken! 

Arm aan zout

De nieren van baby's en kinderen kunnen nog niet veel zout aan. Als kinderen te veel zout binnenkrijgen, kunnen ze op latere leeftijd last krijgen van hun nieren. Je kunt natriumrijke waters - met veel zout - dus beter vermijden. SPA® Reine bevat slechts 3 mg zout per liter en wordt daarenboven aanbevolen voor zoutarme diëten.

Vergelijk zelf de mineraalgehaltes

Lees meer over de unieke samenstelling van SPA® Reine.

Het perfecte water voor het lichaam

SPA® Reine is een uiterst zuiver, natuurlijk mineraalwater dat door iedereen kan worden gedronken, op elk moment van de dag, zonder enige beperking. SPA® draagt zorg voor het de organen van je kind. Wist je bijvoorbeeld dat water helpt bij de regeling van de lichaamstemperatuur*? Bovendien zorgt water er voor dat je kind fysiek én cognitief* goed functioneert of – anders gezegd – kan spelen en lopen, maar ook concentreren en onthouden. En dat alleen van een glaasje water!

* Minder info.

Water is goed voor je

3 officiële gezondheidsclaims

 De Europese Commissie bevestigt met de onderstaande tekst de kracht van water.

  1. Water draagt bij tot de instandhouding van de normale regeling van de lichaamstemperatuur
  2. Water draagt bij tot de instandhouding van de normale fysische functies: coördinatie van bewegingen, mogelijkheid om fysieke activiteiten uit te voeren,…
  3. Water draagt bij tot de instandhouding van de normale cognitieve functies: vermoeidheid, de concentratie, geheugen, waakzaamheid, visuele nauwkeurigheid,…

Gebaseerd op een dagelijkse consumptie van 2 l per dag.

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek