Ontspannen tijdens je zwangerschap

Er wordt veel gezegd en geschreven over bewegen en ontspannen tijdens de zwangerschap. Is ook belangrijk, want je wil graag in conditie blijven en fit zijn als je gaat bevallen. Maar het is ook goed voor iets anders, namelijk je mentale conditie. Anders gezegd: hoe relaxed het is in je hoofd. Als je je relaxed voelt, dan kun je fysiek ook veel meer aan. Maar hoe doe je dat?


fit blijven tijdens de zwangerschap

Holistic health coach Dani leert je in onderstaande video hoe je eenvoudig kunt ontspannen en zelfs kunt connecten met je baby. Je spieren worden losser, je bekken krijgt aandacht en ze helpt je met je ademhaling - hét instrument om goed te kunnen ontspannen. Vergeet even de kinderkamer die nog niet af is, je rug die knelt of de bevalling die eraan komt… relax!

 Zorg wel dat je voldoende water bij de hand hebt. Je hebt het niet alleen zelf nodig, maar je kindje ook. Jullie delen immers alles met elkaar, ook het water dat je drinkt. SPA® Reine is hiervoor ideaal, want het is van constante kwaliteit en uitzonderlijk zuiver. Veel plezier met de oefeningen!

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek