Beter drinken, beter leven. Straatinterviews met Saar Koningsberger.

Terug

Je helpen om beter te drinken en daardoor beter te leven? Dat begint met naar je te luisteren.  

Wat betekent beter drinken en beter leven voor jou? Die vraag stelde Saar Koningsberger aan jullie tijdens een aantal straatinterviews. Ontdek de antwoorden in de bijgevoegde video. Soms verwacht, soms verrassend... maar vooral grappig en ontroerend.  

Wij hebben dezelfde vraag ook gesteld tijdens een grote nationale enquête, die werd georganiseerd door Indiville, een studiegroep die verbonden is aan de universiteit van Leuven.  

Gezonder leven, dat blijkt te zijn wat veel Nederlanders al jaren wensen. Jullie hechten voornamelijk belang aan de eigen gezondheid (69%), aan het gezin (55%) en jullie persoonlijke vrijheid (44%). Wie aan een gezonde levensstijl denkt, denkt onmiddellijk aan een gezonde voeding (50%), gevolgd door voldoende lichaamsbeweging (43%). Een derde aspect – beter drinken – speelt een veel minder bewuste rol in je streven naar een gezonde levensstijl: amper 7% van de ondervraagden associeert “een gezonde levensstijl” onmiddellijk met beter drinken.   

Terwijl jullie dus een duidelijk en gevarieerd beeld hebben van wat beter eten betekent (zelf koken, zoveel mogelijk verse producten eten en de voorkeur geven aan seizoensgroenten en -fruit), betekent beter drinken voor jullie vooral "genoeg drinken".  

Bij SPA® geloven we echter dat beter drinken verder gaat dan alleen maar genoeg drinken. Wij willen jullie ook helpen om te kiezen om zo natuurlijk mogelijk te drinken (zonder bewaarmiddelen, kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen), zo zuiver mogelijk (zonder chemische stoffen zoals chloor, lood, stikstof uit pesticiden) maar ook op een meer duurzame manier (door de voorkeur te geven aan producten die een positieve bijdrage leveren aan onze planeet). We leggen dit hier allemaal uit. 

Bovendien lanceert SPA® de "Beter drinken. Beter leven."-Academie, om je te helpen om beter te drinken en tóch plezier te blijven hebben. Vanaf eind maart zullen verschillende deskundigen en influencers het hele jaar door tips en tricks met je delen om beter te drinken. Nog even geduld, dus, voor je de capsules en artikels van de "Beter drinken. Beter leven."-Academie zult kunnen volgen. 


Op uw gezondheid! 

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek