Er is een SPA Touch voor élke gelegenheid

Terug

Studies tonen aan dat 2 Nederlanders op 3 dagelijks nog altijd te weinig drinken. Gehydrateerd zijn en blijven is nochtans belangrijk, wat je ook doet en hoe druk je het ook hebt. Het beste is om per dag 1,5 tot 2 liter water te drinken. Maar soms is dat toch makkelijker gezegd dan gedaan… En misschien wil je ook wel graag wat variatie in wat je drinkt…  

Een week vol plezier en variatie met Malik Mohammed, acteur, danser, choreograaf en content creator.

Maandag: Back home

Ik reis graag en veel, maar die wachttijden op de luchthaven zijn moordend. We kennen het allemaal. Hoe langer ik moet wachten, hoe meer dorst en honger ik krijg! Daarom neem ik altijd een fles SPA® Touch mee, zo ben ik voorbereid en kan ik hydrateren wanneer nodig. Blij om weer thuis te zijn! 

Dinsdag: Shoot

Als ze je vragen voor een fotoshoot, moet je ervoor zorgen dat je er op je best uitziet, maar tegelijk ook zo naturel mogelijk. Soms is dat best stressen, dus drink ik de dagen voordien altijd méér dan genoeg water. Een gehydrateerde huid ziet er altijd heel fresh en glowy uit, dus op de dag van de shoot moet er eigenlijk geen visagist meer aan te pas komen! Op shoot neem ik dan mijn favoriet mee: SPA® Touch Watermeloen & Kiwi. Zo ben ik zeker van een lekker drankje op locatie en begin ik er lekker stressvrij aan. 

Woensdag: Promovideo

Ik maak heel graag dansvideo’s. De ene minuut die je ziet op beeld, duurt tijdens opnames natuurlijk veel langer. Ik ben er vaak uren mee bezig, met serieuze inspanningen, en dan moet ik goed hydrateren om te kunnen blijven gaan. Dan ben ik blij als ik een SPA® Touch kan drinken. Ook de dagen ervoor als ik plan hoe de video eruit zal zien en waar ik die ga opnemen, staat er altijd een flesje in de buurt. Voorbereiding is key! Maar natuurlijk gebeurt het wel vaker dat we in een vlaag van enthousiasme toch nog last-minute moves bovenhalen. Zo houden we de fun erin! 

Donderdag: Op verplaatsing

Het is altijd grappig als we voor een opname op verplaatsing moeten gaan: in beeld ziet alles er heel netjes en clean uit, maar buiten beeld staat het dan vol met de crew, lichten, statieven, camera’s, props… én water. Hoe kom je anders zo’n intense dag door? Wees gerust: achteraf ruimen we alles netjes op. Op zo’n hectische dag is het meestal het bruisende grapefruit dat me opgewekt houdt.  

2 maanden geleden kwam er iets op mijn pad waardoor ik heel blij was dat ik veel water bij me had: ik moest een winterscène doen. Tijdens de hittegolf. Auch. We moesten om de 5 minuten stoppen om even alle warme kleren uit te doen en te hydrateren. Da’s best intens en moeilijk, maar als je achteraf het eindresultaat ziet, was het het toch weer waard. 

Vrijdag: Dansrepetitie

Je kan het je wel voorstellen: als we een choreografie inoefenen, dan is dat fysiek best inspannend en zwaar. Tijdens zo’n dagen is het echt belangrijk om heel veel water te drinken. Vaak gaan we los over de minimale hoeveelheden die je lijf nodig heeft en zitten we dan aan 3 tot 4 liter op een hele dag. Dan drink ik liever geen bruisend water, maar SPA® Touch Limoen & Jasmijn. Iets vlotter om te drinken tussen intense dansrepetities door. 

Het gebeurt af en toe dat een choreografie maar niet lukt, dan balen we allemaal heel hard. Als dat zich voordoet, pakken we met z’n allen even pauze om te drinken en om elkaar een motivatieboost te geven. Als het erna wel lukt, is de euforie en het enthousiasme onbeschrijflijk. 😊

Zaterdag: Bokstraining

Al jarenlang ga ik wekelijks boksen bij een kameraad in zijn garage. Ondertussen is dat al een clubje geworden, maar het voelt nog steeds heel familiaal aan. Zo’n trainingen zijn extreem intensief, ik boks alles eruit dat ik in mij heb zitten. J Ik zou zelfs zeggen dat dit mij harder uitput dan een dansrepetitie. Je kan je dus wel voorstellen dat hier ook liters SPA® aan te pas komen. 

Zondag: Effe chillen

Ik kan écht genieten van de weinige rustmomentjes in mijn leven… Want als je het zo druk hebt, dan zijn rust en stilte kostbaar. Mijn rug tegen een boom, blote voeten in het gras… Fris watertje erbij… Meer moet dat niet zijn (om er nadien weer vlotjes in te vliegen!)

Je ziet het: er is een SPA® Touch voor élke gelegenheid. En dankzij het assortiment natuurlijke smaken en aroma’s kan ik elke dag lekker variëren! Doe je mee? 

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek