Water met smaak is nét zo gezond

Terug

Water blijft de meest gezonde drank. Maar soms is het wat eentonig… Wissel eens af en kies voor een vleugje originaliteit, met onze gearomatiseerde waters zonder toegevoegde suiker. 

Water met smaak, wat is dat precies? 

Het is mineraalwater waar we of synthetische of natuurlijke aroma’s aan toevoegen, zoals bij SPA®Touch. De natuurlijke aroma’s moeten worden verkregen via een natuurlijk proces, zoals koken, stomen of fermentatie. Er bestaan niet-bruisende en bruisende waters met smaak. Je kunt deze laatste thuis zelf maken of kiezen uit het assortiment SPA®Touch, waar het al voor jou is gemengd.

Thuis bereid

Je kunt ook zelf gekoeld water van een heerlijke smaak voorzien. Deze techniek kan je eenvoudig zelf proberen. Giet mineraalwater in een karaf en doe er de vruchten, groenten, kruiden en specerijen bij die je lekker vindt. Zet dit in de koelkast en laat het trekken. De truc? Geduld! Om het water veel smaak te geven, laat je het bij voorkeur een hele nacht in de koelkast staan. Citroen en gember, tijm en komkommer, rode vruchten en munt… Laat jouw creativiteit de vrije loop!

vers fruit

Klaar om te drinken

Geen zin of geen tijd om zelf jouw water met smaak te bereiden? Dan is SPA® Touch echt iets voor jou! Spa Touch® is de heerlijke combinatie van het mineraalwater SPA® Reine met verrassende aroma's. In tegenstelling tot fruitwaters, limonades en frisdranken bevatten de gezonde waters met smaak, SPA® Touch, geen calorieën, suiker, zoetstoffen en kunstmatig toegevoegde stoffen. Ze bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Proef alle 11 de smaken, al dan niet bruisend.

Smaak, maar geen suiker

In de waters met een vleugje smaak van SPA zit geen suiker. Ze halen hun aroma’s uit plantenextracten: fruit, groenten, aromatische planten, specerijen... Daarnaast kunnen ze worden verrijkt met vitaminen en mineralen. 

Een bondgenoot tijdens jouw dieet

Met nul calorieën op de teller zijn de gezonde waters met smaak dé partner om jouw dieet mee vol te houden. Om jouw lichaam te draineren en het gewichtsverlies en de afvoer van afvalstoffen te bevorderen, raden we aan om 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken. Dankzij de waters met smaak - zonder suiker of calorieën - is jouw doel opeens veel gemakkelijker te bereiken. 

Ontdek de SPA® Touch waters met smaak

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek