Stel je moet kiezen: gemakkelijk meer energie of nooit meer op calorieën letten?

Terug

Water drinken een dilemma?

In Ditjes of Datjes, onderdeel van onze "Beter drinken. Beter Leven."-Academy, behandelen Maartje en Roan, een dilemma. In onderstaande video behandelen zij het lastige dilemma: heb je liever altijd meer energie, of tel je liever nooit meer calorieën? Check de video en ontdek hoe water een rol kan spelen en de keuze wat makkelijker maakt.

Ja, wat zou jij kiezen? Altijd meer energie, of liever nooit meer calorieën tellen? Dat is dus het mooie van water; het draagt bij aan je energielevel, maar bevat géén calorieën. 

We begrijpen dat je misschien niet altijd maar water wilt drinken. Ken je SPA® Touch? Dit is natuurlijk mineraalwater met een smaakje, maar helemaal zonder calorieën. Hoef je dus ook niets te tellen. Daarbij hydrateert het net zo goed als water, waardoor het dus ook je energielevel op pijl houdt. Onze natuurlijke mineraalwaters zijn er in verschillende smaken. Je lichaam bedankt je alvast voor deze gezonde variatie.

Zo blijf je perfect gehydrateerd, want het water is op geen enkele manier veranderd, alleen maar gearomatiseerd.

Ook SPA Fruit is een mooie oplossing voor het dilemma, omdat deze nieuwe fruitige frisdranken minder calorieën bevatten, en de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. Ze bevatten geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Dus wel de lusten maar niet de lasten.

Éen ding is dus zeker, als je SPA Fruit kiest, kies je een drankje met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Suikers, additieven en kleurstoffen zitten overal verstopt. Het is vandaag de dag best lastig om gezond te eten en te drinken als je niet voorzichtig bent. Lees hier meer over voedingsingrediënten en om alles te weten te komen over wat je écht drinkt.


Nóg een handige tip: ‘s nachts raak je veel vocht kwijt, en als je ‘s ochtends direct na het opstaan 1 of 2 glazen water drinkt, vul je je vochtvoorraad weer bij, en begin je je dag een stuk energieker!

Nieuwsgierig naar meer verassende feitjes over water? Bekijk onze volgende video.

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek