Weet jij de link tussen SPA en regen?

Terug

In onze Beter Drinken. Beter Leven. Academy video's leggen we op verassende wijze een link met onze producten van SPA®. In onderstaande video doen we dit met een leuke challenge; het 'Bronnenonderzoek'. Duurzaamheidsexpert Maartje legt uit waarom het geheime woord zo belangrijk is voor SPA®.

Ons natuurlijke mineraalwater van SPA® halen we uit ons waterwinningsgebied in Spa. Dit beschermde natuurgebied is maar liefst 13.177 hectare groot, dat is meer dan 26.000 voetbalvelden! In dit gebied regent het 1.5x zoveel als in de rest van Belgie, en elke druppel SPA begon als een druppel regen. Deze regen wordt omgezet in het puurste mineraalwater. En omdat het zoveel regent, worden de grondlagen voortdurend aangevuld, en raken ze niet uitgeput. Jij kunt dus blijven genieten van ons zuivere mineraalwater.

De grondlagen zijn een natuurlijke filter, en SPA® wordt dan ook natuurlijk gefilterd door de rotsen in de Ardennen en komt niet in contact met kunstmatige stoffen en bewaarmiddelen.

Meer weten over het goede van water, check het artikel. Zo helpen wij jou om beter te drinken, en dus ook beter te leven.

 water CO2

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek