Weet jij waar water allemaal goed voor is?

Terug

Water en concentratie

In onze "Beter drinken. Beter Leven."-Academy laten we al het goede van water zien, en hoe het kan bijdragen aan een beter leven.

Water heeft vele voordelen, en in deze nieuwe video leggen ex top-sporter Giulia en Roan een verassende link tussen water en concentratie. Stay focused & kijk de video hieronder!

Water drinken staat gelijk aan zorgen voor je lichaam & gezondheid. Het is brandstof die je lichaam nodig heeft om goed te functioneren.

In de video zien we al dat je concentratievermogen en het op peil houden van je hydratie dicht met elkaar verbonden zijn. Het helpt bij aan productiviteit. Je hersenen bijvoorbeeld, hebben water nodig om goed te functioneren. En door je hersenen gehydrateerd te houden, kun je beter focussen.


Als je nou af en toe een keer wilt afwisselen, kan je ook kiezen voor waters met smaak van SPA® Touch. Dit zijn verfrissende smaakcombinaties zonder kcal, suikers of kunstmatige toevoegingen. Hier kan je van blijven genieten, als je tijdens het studeren of werken eens wat anders wilt drinken dan water.

Heb je onze andere Academy video al gezien, waar we de link leggen tussen water & je humeur? Zo niet, check hem hier en ontdek nog meer goeds van water!


Kort samengevat, water is essentieel voor je lichaam. Merk jij nou dat je moeite hebt met hydrateren gedurende de dag, check dan dit artikel voor tips om meer water te drinken. Want beter drinken, en genoeg drinken, is beter leven.

Hoe lees je het etiket van een waterfles?

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek