Een work-out..met je baby!

Al tijdens je zwangerschap denk je na over wat je straks samen met je kindje allemaal gaat doen. Grote kans dat deze in je fantasieën níet voorbijkomt: een work-out. Pardon? Ja, met je baby! Klinkt eigenlijk best leuk… en dat is het ook. 

Na de bevalling wil je uiteraard nog even niet denken aan sporten. Dan is veel rust en lekker knuffelen voldoende. Na een tijdje is het echter goed om het bloed wat meer te laten stromen. Je kunt dan beginnen met een knusse work-out, samen met je baby. Die laat je immers toch liever niet alleen.

Holistic health coach Dani helpt je in onderstaande video bij jullie work-out. Begin er pas mee als het nekje sterk genoeg is en zorg dan dat je het steeds goed ondersteunt. Als kersverse moeder drink je bovendien voor twee, dus drink voldoende water vóór, tijdens en na de work-out. Helemaal als je borstvoeding geeft. SPA Reine is hiervoor ideaal, want het is van constante kwaliteit en uitzonderlijk zuiver. Veel plezier bij jullie gezamenlijke work-out!Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek