4 x inspiratie voor een kindvriendelijk weekendje weg!

Zin in een weekendje weg met je gezin?

SPA® zocht voor jou 4 verrassende bestemmingen én activiteiten uit.

Getest en goedgekeurd door kleine avonturiers!

1. Leven op de boerenbuiten, anno 1920

“Boer en Bed” is een originele vakantieformule met vooral adresjes in Nederland. Je logeert in een ruime tent met een inrichting die herinnert aan het landleven van vroeger. De tent staat bij een actieve boerderij waar jij en je kleintje de handen uit de mouwen kunnen steken. Niets leuker dan ’s ochtends je bedstee uit te rollen, je eitje te gaan uitkiezen en het op je ouderwetse houtkachel klaar te maken!

Wegdromen bij de foto’sboerderij

2. Dieren zijn lief!

Kleine mensjes kunnen niet snel genoeg kennismaken met de dierenwereld. Door heel Nederland vind je leuke en gezellige kinderboerderijen. Met ravottende lammetjes, stoeiende geitjes en veel spelende kinderen. Daar kan ieder kind z'n energie kwijt. De meeste kinderboerderijen hebben een speeltuin en aandacht voor de natuur, binnen en buiten de gebaande paden. Hieronder een paar adresjes, in elke provincie één:

Groningen Utrecht

Friesland Noord-Holland

Drenthe Zuid-Holland

Overijssel Zeeland

Flevoland Noord-Brabant

Gelderland Limburg

zoo

3. Op safari in de Beekse Bergen

Al eens een giraf de weg zien oversteken? Aapjes aan je autoruit zien zwaaien? Tijd voor een weekendje Beekse Bergen! Hier kan je op wel 4 manieren een safari maken: te voet, met de safaribus, met de boot of – lekker op je eigen tempo – met je auto. Uniek! 

Daarna nog even heerlijk ravotten in Speelland en het subtropisch zwemparadijs… en dan oogjes toe in een “Jungalow”, een bungalow in Afrikaanse stijl. Dat wordt heerlijk ontwaken met in de verte het gebrul, getrompetter en gekwetter van de jungle. Voor een onvergetelijk weekendje uit!

Op verkenning naar de Beekse Bergen!

zoo

4. Je eigen land ontdekken in Arnhem

De collectie van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is een uniek stukje Nederlandse historie. Bijna alle gebouwen zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland: van Roermond tot Texel. Het hele jaar staat het ambacht in de schijnwerpers. Van brood bakken in de bakkerij, tot ijzer smeden in de smederij. Maak een reis door de tijd in het museumpark en zie hoe de geschiedenis tot leven komt!

Ontdek het openluchtmuseum

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Fruitige frisdranken

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek