Probeer een paar van Norm Shoes x SPA te winnen

Terug

De flessen van SPA TOUCH bestaan nu uit 100% gerecycled en recyclebaar plastic. Zoiets vraagt om een spraakmakende samenwerking. Daarom heeft SPA de handen ineengeslagen met NORM, een duurzaam schoenenmerk, om sneakers te ontwikkelen gemaakt van plastic flessen - uiteraard met SPA-logo. Jij kunt ze zelfs winnen! 

Ecologische sneakers met een vleugje SPA

Om de introductie van de nieuwe SPA TOUCH-flessen uit 100% gerecycled en recyclebaar plastic te vieren, kun jij nu een paar NORM-sneakers met SPA-logo winnen. Ze bestaan voor 90% uit gerecyclede materialen. SPA en NORM hebben veel met elkaar gemeen: duurzaamheid zit in hun genen en ze werken samen aan een duurzamere wereld. 

100% duurzame flessen

Bij SPA® hebben we besloten om geen PET meer te gebruiken voor onze flessen, maar PET te hergebruiken en dus rPET, of gerecyclede PET, te gebruiken. Dit wordt gemaakt van petflessen die jij als PMT-afval scheidt van het andere afval. Na het sorteren worden ze in rPET getransformeerd, een plastic dat even veilig, duurzaam en recyclebaar is als PET. Zo krijgt afval niet alleen weer gebruikswaarde, maar rPET produceren zorgt voor minder CO2-uitstoot dan blikjes, drankkartonnen of niet-gerecyclede glazen flessen.  

1 paar sneakers = 6 waterflessen

De NORM-sneakers zijn gemaakt uit 90% gerecyclede materialen: elk paar NORM-schoenen is gelijk aan 6 gerecyclede flessen. Ze worden geproduceerd in Europa om hun ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen. De gebruikte lijm is op waterbasis en de schoenen zijn - natuurlijk - veganistisch. Om de weliswaar beperkte maar onvermijdelijke ecologische impact bij het transport te compenseren, plant NORM twee bomen voor elk geproduceerd paar sneakers.

Zo kun je winnen

Ga naar spatouch.nl, zet iemand die jou dierbaar is in het zonnetje door voor hem of haar een persoonlijke boodschap te schrijven en deel die op WhatsApp, Facebook of Instagram. Je ontvangt dan gratis jouw favoriete SPA TOUCH-smaakje én je maakt kans op één van de 50 paar NORM & SPA-sneakers.

SPA TOUCH: wanneer water verrast

SPA TOUCH is een assortiment van elf verrassende bruisende en niet-bruisende mineraalwaters met een extra vleugje smaak. De basis is het zuivere mineraalwater van de SPA-bronnen in het hart van de Belgische Ardennen, gecombineerd met natuurlijke aroma’s van verschillende vruchten en kruiden. SPA TOUCH bevat dus alleen ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder suiker of andere additieven én zonder calorieën. 

Ontdek alle producten van de SPA®-familie

Spa Waters Image

Natuurlijke mineraalwaters

Natuurlijke mineraal-waters

Een geschenk van de natuur

Ontdek
Spa Fruit Image

Limonades

Heerlijk fruitige smaken en het pure water van SPA®

Ontdek
Spa Flavour Image

Waters met smaak

Puur water met een vleugje smaak

Ontdek